Lezingen over Hunebedden in Duitsland, Denemarken en meer…….

A.s. Zondag 14 januari wordt door Hendrik Gommer de tweede lezing gegeven in een reeks van 5 over hunebedden in Europa.  Er is nog plek dus u kunt nog komen. De lezing van a.s. zondag gaat over de hunebedden in Nedersaksen. Zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/11/lezing-hunebedden-duitsland-nedersaksen/ . Ook de volgende komt er alweer aan, deze is op zondag 11 februari en gaat over de hunebedden in Schleswig Holstein. Hier kunt u zich ook voor opgeven. Meer informatie zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2018/01/lezing-hunebedden-schleswig-holstein-duitsland/ .

Op zondag 11 februari neemt Hendrik Gommer ons mee op reis naar de hunebedden in het Duitse Schleswig-Holstein14 januari. Het is de derde lezing in een serie van 5 over hunebedden in Europa. U kunt deze lezing prima volgen zonder de eerste twee te hebben meegemaakt.

Hendrik reist door Noord Europa met zijn vrouw en camper en bezoekt zoveel hunebedden als mogelijk. Hij heeft er intussen meer dan 1000 gezien en heeft daarover veel geschreven. Er zijn intussen zeven reisgidsen verschenen waarbij diverse landen worden behandeld. Deel 3 gaat over Schleswig Holstein.

U kunt de lezingen afzonderlijk van elkaar volgen. Voor meer informatie over de hele serie zie http://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/09/lezingenserie-hunebedden-europa/

We nodigen u uit om zijn verhaal mee te maken op zondag 11 februari.

Plaats: Hunebedcentrum Borger
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Entreeprijs: 5 euro (inclusief een kop koffie/thee)

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar hwolters@hunebedcentrum.nl

Meer informatie over de boekenserie Mythische Stenen is te vinden in een eerder verschenen artikel in het Hunebednieuwscafe: http://www.hunebednieuwscafe.nl/2017/02/mythische-stenen-in-europa/

Post a comment