[rev_slider gaea]

Gezocht: Enthousiaste PR medewerker om de PR stand te beheren

De Werkgroep PR & Communicatie heeft het beheer van de landelijke PR stand van de AWN. Met deze stand presenteert de AWN zich tussen de 5 en 10 weekenden (meestal de zaterdag) per jaar op een landelijk evenement. Doel van de stand is de zichtbaarheid van de AWN te vergroten, uit te leggen waar we voor staan en leden te werven.

Vanwege veranderende privéomstandigheden van een van de leden, is de Werkgroep PR & Communicatie op zoek naar PR medewerker die het beheer van de landelijke PR stand kan verzorgen. We zijn op zoek naar iemand die een enthousiast verhaal over de AWN kan vertellen en die de capaciteit heeft om leden te werven. Daarnaast is van belang dat de stand beheerder veelal zelf, aangevuld met andere vrijwilligers, de stand kan bemensen. Per jaar wordt door de beheerder, in overleg met de voorzitter van WG, een activiteitenplan opgesteld. De beheerder heeft vervolgens de coördinatie van dit plan en is belast met de uitvoering.

De WG PR&C is een enthousiaste club vrijwilligers die de PR van de AWN proberen vorm te geven. Ook beheert de WG de landelijke website en facebook pagina’s. De WG bestaat uit 5 mensen.  

Reiskosten worden vergoed.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de voorzitter van WG PR&C via prcommunicatie@awn-archeologie.nl.

Comment(1)

  1. F.Kuijper says:

    Dit zal geweldig zijn voor in Noord-Holland
    Ik zoek als 20 jaar met een metaaldetector

Post a comment