Tweede Symposium Romeinse Kust, 23 april in Middelburg

Date:
Time: -

Tweede symposium Romeinse kust

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Romeinse Kust. Land van Nehalennia in het Zeeuws Museum in Middelburg, wordt voor de tweede maal een symposium over dit onderwerp georganiseerd.

In september 2016 trok het symposium Romeinse Kust in het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden al 170 geïnteresseerden. Dit keer is de organisatie in handen van de SCEZ, het Zeeuws Museum en 1Arch/Hazenberg Archeologie.

Het vindt plaats op maandag 23 april in de Oude Dormter (Filmzaal) van de Provincie Zeeland aan het Abdijplein 8 in Middelburg van 10:30 tot 17:15. U kunt natuurlijk ook de tentoonstelling bezoeken: speciaal voor de deelnemers van het symposium opent het Zeeuws Museum zijn deuren op deze maandag.

Het internationale programma van het symposium bevat bijdragen uit België, Nederland en Engeland. Het volledige programma en overige informatie worden begin maart bekend gemaakt.

Foto: De Romeinse Scheldehaven Ganuenta met Nehalenniatempel bij Colijnsplaat – Illustratie – Mikko Kriek, Robert van Dierendonck en Rijksmuseum van Oudheden Leiden

 
Meer informatie vindt u HIER
2018-04-23 08:30 2018-04-23 16:15 Europe/Amsterdam Tweede Symposium Romeinse Kust, 23 april in Middelburg

Tweede symposium Romeinse kust Ter gelegenheid van de tentoonstelling Romeinse Kust. Land van Nehalennia in het Zeeuws Museum in Middelburg, wordt voor de tweede maal een symposium over dit onderwerp georganiseerd. In september 2016 trok het symposium Romeinse Kust in het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden al 170 geïnteresseerden. Dit keer is de organisatie in […]

Abdijplein 8 matthijs@auxilia.biz