2023-05-11 Gelderse Archeologiedag

Op donderdag 11 mei 2023 vindt de Gelderse Archeologie Dag plaats, dit jaar in Arnhem. We zijn te gast in het Stadhuis, niet ver van de plek waar Gelderse Archaeologische Stichting zo’n 93 jaar geleden is opgericht. De Gelderse Archeologie Dag wordt georganiseerd door de Gelderse Archaeologische Stichting en is voor iedereen die zich inzet voor de archeologie van onze provincie. Onze bedoeling is om mensen uit de verschillende archeologische werkvelden met elkaar in contact te brengen en houden en om de resultaten van prachtig Gelders onderzoek met elkaar te delen.

Dit jaar hebben we in samenwerking met gemeente Arnhem een dagvullend programma vol boeiende lezingen over recent onderzoek in Gelderland samengesteld, gevolgd door een middagprogramma met rondleidingen en een bezoek aan de Eusebiuskerk.
De dag sluiten we natuurlijk af met een gezellige borrel. Zet de datum alvast in de agenda: donderdag 11 mei!
Het  programma is te vinden op de website en facebookpagina.