Overzicht werkzaamheden
           (Klik op het jaar voor meer info.)

Veldwerk 2019

Veldwerk 2018

Veldwerk 2017

Veldwerk 2016

Veldwerk 2014

Veldwerk 2013

Veldwerk 2012

Veldwerk 2011

Veldwerk algemeen

Zowel doordeweeks als op zaterdagen is het mogelijk om deel te nemen aan veldwerkactiviteiten. Dit kunnen zowel AWN-projecten zijn als werkzaamheden ter ondersteuning van de gemeentelijk archeologen in Arnhem en Ede, of van de regio-archeologen. Een steeds belangrijker onderdeel van het veldwerk wordt gevormd door deelname aan onderzoek van archeologische bedrijven.
Aarzel niet om hieraan deel te nemen. Er is geen speciaal gereedschap of kennis voor nodig. De doelstelling van de AWN is om mensen met de archeologie kennis te laten maken. Als vereniging zorgen wij voor de benodigde gereedschappen en begeleiding. Het enige waar u voor moet zorgen is eten en drinken en een goed humeur. Voor het graafwerk worden schoenen met vlakke zolen aanbevolen, en bij nat weer uiteraard laarzen en regenkleding.
Veldwerkactiviteiten worden zoveel mogelijk aangekondigd op onze site, per e-mail enaan hen die zich daarvoor hebben opgegeven. Belangstellenden dienen zich aan te melden bij de veldwerkcoördinator. Deze heeft de informatie over de locatie. Mocht door omstandigheden (bijvoorbeeld slecht weer) de activiteit niet door gaan, zal hij dit kunnen doorgeven. Eventuele vervoerproblemen kan in overleg een oplossing gezocht worden.
Contactpersonen
Voor het meest actuele overzicht van het veldwerk kunt u contact opnemen met:
Рveldwerkcoördinator Rob Nijsse, 026-4423589/06-5341982 Klik hier voor een e-mail aan Rob.
– veldwerkleider       Jan Verhagen, 06-12520244 Klik hier voor een e-mail aan Jan.