Schrijven voor Westerheem

Heeft u een leuk, interessant idee voor een artikel. Of vindt u dat Nederland kennis moet maken met een bepaald voorwerp of gebied. Schrijf dan een artikel voor de Westerheem.

Artikelen mogen kort of lang zijn, over alles wat maar met Nederlandse archeologie te maken heeft. Zolang het niet eerder gepubliceerd materiaal is. Als (ex-) student kun je bijvoorbeeld je scriptie omzetten naar een artikel. Naast dat het mooi is om na de studie nog wat van de scriptie te maken, staat het ook erg leuk op de CV…

Maar er kan ook geschreven worden binnen een bepaalde Rubriek. Bent u benieuwd of iemand de functie van een voor u vreemd voorwerp kent,dan kunt u schrijven voor de rubriek ‘Wie kent dit’.

Aan de slag? Maak dan een voorstel van een A4-tje voor de redactie met daarin het onderwerp, vraagstelling, resultaten en conclusie. En mail dit naar redactiewesterheem@hotmail.com. Vervolgens zal de redactie bekijken of het onderwerp geschikt is voor Westerheem. Zo ja, dan, dan kunt u aan de slag. Houd hierbij de auteursaanwijzingen bij de hand.