Welkom op de website van AWN afdeling 18!

De afdeling Zuid-Salland, IJsselstreek, Oost-Veluwezoom is een van de 24 afdelingen van de Nederlandse Vereniging van vrijwilligers in de Archeologie. Kortheidshalve duiden we onze afdeling aan als AWN 18.
Ons werkgebied omvat het grondgebied van de gemeenten: Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Olst-Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen.

Nieuws

Jaarvergadering en AWN-lezing over urnenvelden

lezing AWN urnenveldenMaandag 25 oktober vindt de jaarvergadering van onze AWN-afdeling 18 in Wijkzalencentrum Van Vlotenhof in Deventer plaats gevolgd door een interessante lezing over urnenvelden. Deze wordt gehouden door Arjan Louwen van de Universiteit Leiden en heeft als titel ‘Voorouders in de maak, begraven in de late bronstijd en vroege ijzertijd’. Klik hier of op de foto om meer te lezen over de lezing en jaarvergadering.

 

Op zoek naar HamalanD

In 2019 bestond de AWN afdeling Zuid-Salland, IJsselstreek en Oost-Veluwe 50 jaar. De AWN is de vereniging van vrijwilligers in de archeologie. Vanwege dit jubileum presenteren we met trots het jubileumboek Op zoek naar HamalanD. Dit boek kun je voor € 24,95 bij ons bestellen. Klik op de omslag voor meer informatie.

jubileumboek AWN 18 Op zoek naar HamalanD