Welkom op de website van AWN afdeling 18!

De afdeling Zuid-Salland, IJsselstreek, Oost-Veluwezoom is een van de 24 afdelingen van de Nederlandse Vereniging van vrijwilligers in de Archeologie. Kortheidshalve duiden we onze afdeling aan als AWN 18. Ons werkgebied omvat het grondgebied van de gemeenten: Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Olst-Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen.

Nieuws

Lezing 6 december ‘Leven aan de rand van de oerwereld’ 

Dinsdag 6 december om 20.00 uur organiseert afdeling 18 van de AWN vereniging van vrijwilligers in de archeologie in Zalencentrum Van Vlotenhof, Johannes van Vlotenlaan 85 in Deventer de lezing ‘Leven aan de rand van de oerwereld’. Deze lezing over een halve eeuw neanderthaler-onderzoek in Noord-Nederland wordt gegeven door Marcel Niekus. Je leest er hier meer over.

lezing neanderthalers Noord-Nederland

Op zoek naar HamalanD

In 2019 bestond de AWN afdeling Zuid-Salland, IJsselstreek en Oost-Veluwe 50 jaar. De AWN is de vereniging van vrijwilligers in de archeologie. Vanwege dit jubileum presenteren we met trots het jubileumboek Op zoek naar HamalanD. Dit boek kun je voor € 24,95 bij ons bestellen. Klik op de omslag voor meer informatie.

jubileumboek AWN 18 Op zoek naar HamalanD