Sponsors

AWN is een vereniging, waarbij het sociale karakter een grote rol speelt voor ieder die geïnteresseerd is in de oudste bewoners en culturen van ons land. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau en interessegebied binnen het vakgebied van de archeologie.
De AWN-afdeling Zuid-Veluwe & Oost-Gelderland bestrijkt een gebied globaal tussen Ede/Wageningen en Winterswijk.
Leden van de afdeling Zuid-Veluwe & Oost-Gelderland kunnen:
– deelnemen aan de ‘Basiscursus archeologie’;
– meewerken bij opgravingen;
– determineren- en restaureren van vondsten op onze vaste werkdag;
– assisteren bij stadskern- en archiefonderzoek;
– raadplegen van literatuur uit onze bibliotheek;
– bijwonen van lezingen;
– deelnemen aan excursies.

Onze afdeling verwelkomt graag bedrijven die ons een warm hart toedragen. Eerlijk is eerlijk, verwacht niet meteen dat de omzet door de sponsoring van onze afdeling meteen omhoog schiet, maar we zullen wel ons best doen om waar we kunnen te werken aan uw naamsbekendheid:
– op onze website en Facebookpagina;
– in onze werkplaats;
– in het jaarverslag en de nieuwsbrief;
– bij de lezingen en wellicht zijn er zelfs mogelijkheden bij een opgraving.

We gaan graag met u in gesprek. over het hoofdsponsorschap waardoor u, bij wijze van spreken, onze shirtsponsor wordt, of als een van onze ‘gewone’ sponsors. Iedere sponsor is welkom en we zullen een passende tegenprestatie met u afspreken.

Interesse in een sponsorschap? Neem contact op met Ron Moerenhout, 06-2414 6862 of via communicatie.awn17@gmail.com.

Hieronder worden in alfabetische volgorde de organisaties vermeld die ons al sponsoren.

ABT Adviesbureau voor Bouwtechniek BV

abt is een multidisciplinair ingenieursbureau dat de aanwezige kennis van haar ruim= 250 medewerkers snel, flexibel en doelgericht combineert voor projecten elke schaal in iedere fase het bouwproces: initiatief naar ontwerp tot uitvoering exploitatie.
Kijk hier op de website van ABT Adviesbureau voor Bouwtechniek BV.

 

 

Jan Verhagen Archeologie: research, advies en publieksbereik

Jan Verhagen is archeoloog en bioloog. Hij voert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam een promotieonderzoek uit naar de Romeinse waterwerken in de Rijn—Maas delta.
Als zelfstandig ondernemer heeft hij daarnaast ook andere projecten gedaan, zoals de inventarisatie van de vondsten van het Romeinse castellum Carvium i.v.m. de Unesco-nominatie van de Nederlandse limes en de visualisatie van de burcht in Zevenaar www.burchtsevenaer.nl. Raadpleeg ook zijn pagina met publicaties op vu-nl.academia.edu https://vu-nl.academia.edu/JanVerhagen.

Sponsoren gevraagd
Draagt uw organisatie de archeologie een warm hart toe dan kan dat middels sponsoring van onze activiteiten onderstreept worden. Ron Moerenhout, 06-2414 6862, communicatie.awn17@gmail.com bespreekt graag de mogelijkheden.