CARE in Boxtel

Op 16 en 17 mei worden er putjes gegraven in Boxtel.
In het zoekgebied hebben we al ruim 30 locaties op het oog waar graven nuttig lijkt. We moeten die eigenaren nog gaan uitnodigen om mee te doen.

Het zoekgebied omvat Boxtel Binnen de Bruggen en ook groot deel van Breukelen.
Ten zuiden van de Baroniestraat tot het einde van de tegenwoordige huizen aan de zuidzijde van het dorp. Aan het westen begrensd door het spoor. Aan de oostzijde begrensd door de Brederodeweg.

We willen proberen 15 putjes te maken in dat weekend.
Graag zouden we jullie hulp en medewerking willen vragen. Je zou mee kunnen graven of zeven of documenteren bij één van de putjes. Maar ook voor het wassen en wegen van de vondsten zoeken we nog mensen.
En zelfs voor het begeleiden van de filmmakers en het uitleg geven aan voorbijgangers zoeken we bemensing. We hopen dat je ons helpt, want het wordt hele operatie als 15 groepen van 5 mensen enthousiast aan de slag gaan.

Er loopt een aanvraag voor financiële steun bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Als die gehonoreerd wordt gaan we ook nog een barbecue aan het eind van 17 mei op poten zetten bij meneer van Dommelen naast de Zwaanse brug. Ook daar zijn handjes meer dan welkom.

Zodra we een pakkende naam voor het project gevonden hebben, gaan we berichten in de pers plaatsen.
Graag het hier te downloaden deelname formulier invullen en per mail of per post (Stationsstraat 45, 5281 GB Boxtel) aan Dick Bol sturen.

Post a comment