Archeo-vondsten Spreekuur

Datum:
Tijd: -

Vanaf woensdag 9 september 2015 start Huis van Hilde met een maandelijks Archeo-vondstenspreekuur. Tijdens dit inloopspreekuur in museum café Hildes Heerlykhyd kan iedereen een vondst laten beoordelen door een archeoloog. Het spreekuur vindt regulier elke eerste woensdag van de maand plaats (entreebewijs niet nodig).

Heb je ooit in het duin- of strandgebied een bijzondere vondst gedaan? Of kwam er bij het tuinieren iets uit de grond en wil je weten wat het is? Kom dan naar het Archeo-vondstenspreekuur en laat je verrassen.

Elke eerste woensdag van de maand zit een archeoloog klaar om je te vertellen wat je gevonden hebt. Hij of zij zal het voorwerp bekijken en een indicatie geven van de ouderdom en het gebruik ervan. Er wordt tijdens het spreekuur ook uitleg gegeven over de wet- en regelgeving op dit gebied. Het is belangrijk te weten dat onze archeologen geen taxaties doen.

Archeo-vondstenspreekuur in Huis van Hilde

  • 9 september 2015, 14-15 uur
  • i.v. oktober elke eerste woensdag van de maand (feestdagen uitgezonderd)
  • museumcafe Hildes Heerlykhyd
  • entree gratis
2015-09-09 12:00 2015-09-09 13:00 Europe/Amsterdam Archeo-vondsten Spreekuur

Vanaf woensdag 9 september 2015 start Huis van Hilde met een maandelijks Archeo-vondstenspreekuur. Tijdens dit inloopspreekuur in museum café Hildes Heerlykhyd kan iedereen een vondst laten beoordelen door een archeoloog. Het spreekuur vindt regulier elke eerste woensdag van de maand plaats (entreebewijs niet nodig). Heb je ooit in het duin- of strandgebied een bijzondere vondst […]

Museumcafe Hildes Heerlykhyd, Westerplein 6, Castricum matthijs@auxilia.biz