Archeologische Workshop voor kinderen in het Archeologisch Depot

Date:
Time: -

Vanwege de Nationale Archeologiedagen en de Maand van de Geschiedenis organiseert Stichting In den Scherminckel op woensdag 10 oktober van 14.00 tot 15.30 uur een workshop Archeologie voor kinderen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de mysterieuze wereld van archeologie. Je krijgt uitleg over de voorwerpen die gevonden kunnen worden en je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag met échte eeuwenoude scherven.

Kun jij net zo goed scherven puzzelen als een archeoloog? Kom, doe mee en ontdek zelf de bodemgeheimen van Bergen op Zoom!

Deelname is gratis, wel dien je vooraf aan te melden vanwege een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden kan via: scherminckel@home.nl

*Als je ouders durven, mogen zij tijdens deze workshop in het depot blijven. Zij kunnen dan onze nieuwe archeologische tentoonstelling bekijken of meehelpen met scherven puzzelen. Als je ouders niet durven, is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Je kunt dan om 15.30 uur opgehaald worden.

Wanneer:             Woensdag 10 oktober 2018

Tijd:                      14.00-15.30 uur

Locatie:                 Archeologisch Depot, Wassenaarstraat 61, Bergen op Zoom

Leeftijd:                 8 -12 jaar

Inclusief:               1 glaasje ranja per kind

2018-10-09 22:00 2018-10-09 22:00 Europe/Amsterdam Archeologische Workshop voor kinderen in het Archeologisch Depot

Vanwege de Nationale Archeologiedagen en de Maand van de Geschiedenis organiseert Stichting In den Scherminckel op woensdag 10 oktober van 14.00 tot 15.30 uur een workshop Archeologie voor kinderen. Tijdens deze workshop maak je kennis met de mysterieuze wereld van archeologie. Je krijgt uitleg over de voorwerpen die gevonden kunnen worden en je gaat natuurlijk […]

Wassenaarstraat 61 matthijs@auxilia.biz