ArcheoNacht: where the past meets the future

Date:
Time: -
Oktober staat in het teken van archeologie! Op 12, 13 en 14 oktober is de vierde editie van de Archeologiedagen. Heb jij het programma al gezien? Houd hem in de gaten, want daar verschijnen de komende tijd nog een hoop meer activiteiten in!

Als voorproefje van de Archeologiedagen, en aftrap van de Maand van de Opgegraven Geschiedenis van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed, organiseren we op zaterdag 6 oktober de Archeonacht in het Rijksmuseum van Oudheden.

De Archeonacht is een onvergetelijke archeologische avond voor jong en oud. We laten aan iedereen zien wat archeologie in Nederland nu eigenlijk is en zoeken de grenzen op tussen archeologie en kunst. Er zijn spoken word optredens, workshops, documentaires, VR, rondleidingen en lezingen. Voor ieder wat wils!

Hieronder een aantal highlights, het volledige programma vind je hier.

Meld je hier gratis aan!
2018-10-05 22:00 2018-10-05 22:00 Europe/Amsterdam ArcheoNacht: where the past meets the future

Oktober staat in het teken van archeologie! Op 12, 13 en 14 oktober is de vierde editie van de Archeologiedagen. Heb jij het programma al gezien? Houd hem in de gaten, want daar verschijnen de komende tijd nog een hoop meer activiteiten in! Als voorproefje van de Archeologiedagen, en aftrap van de Maand van de Opgegraven Geschiedenis van het […]

matthijs@auxilia.biz