Gelderse Archeologie Dag 2023

Date: 11/05/2023
Time: 09:30 - 17:00
Location: Gemeentehuis Arnhem
Evenement

Dit jaar vindt de Gelderse Archeologie Dag plaats in het gemeentehuis van Arnhem. Het congres wordt georganiseerd door de Gelderse Archaeologische Stichting in samenwerking met de gemeente Arnhem en Erfgoed Gelderland.

Tijdens de jaarlijks terugkerende Gelderse Archeologie Dag wordt de Gelderse archeologie in de spotlights gezet, met presentaties over actuele onderzoeken en nieuwe ontdekkingen. Ook dit jaar belooft het weer een mooi programma te worden, met presentaties onder meer over het Gallo-Romeinse heiligdom van Herwen-Hemeling, de opgraving van een Merovingisch grafveld in Groessen, de ethische omgang met menselijk botmateriaal en nog veel meer interessante onderwerpen. Ook is er een excursie naar de Eusebiuskerk van Arnhem. Lees de uitnodiging en bekijk het programma hier.

Iedereen die geïnteresseerd is in de Gelderse archeologie is van harte welkom! Deelname aan de dag kost €22,50 per persoon (dit is inclusief een lunch en netwerkborrel). Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier in deze link van de Gelderse Archaeologische Stichting.

Heeft u vragen met betrekking tot de dag? Stuur dan een e-mail naar info@geldersearchaeologischestichting.nl

2024-03-01 01:24 2024-03-01 01:24 Europe/Amsterdam Gelderse Archeologie Dag 2023

Dit jaar vindt de Gelderse Archeologie Dag plaats in het gemeentehuis van Arnhem. Het congres wordt georganiseerd door de Gelderse Archaeologische Stichting in samenwerking met de gemeente Arnhem en Erfgoed Gelderland. Tijdens de jaarlijks terugkerende Gelderse Archeologie Dag wordt de Gelderse archeologie in de spotlights gezet, met presentaties over actuele onderzoeken en nieuwe ontdekkingen. Ook […]

matthijs@auxilia.biz