Grote Archeologieshow Museum Hoge Woerd

Date: 15/06/2023
Time: 00:00 - 00:00
Evenement

Op donderdag 15 juni, op de vooravond van de Nationale Archeologiedagen, vindt in Utrecht de tweede editie plaats van de Grote Archeologie Show: een wervelende waterval van negen flitspresentaties over spraakmakende ontdekkingen in stad en regio Utrecht van het afgelopen jaar. Deze bonte parade van stand-up archeologie wordt verzorgd door bevlogen experts met jarenlange ervaring in Utrechtse bodem. In de theaterzaal kijk je live mee door een microscoop, bekijk je diverse objecten van dichtbij en kom je meer te weten over allerlei vondsten. Wat leert een zeldzame zilveren munt over de val van keizer Nero? En hoe zit het met de mysterieuze ongebakken bakstenen van Rotsoord? Een groot scala aan vondsten, perioden en technieken komt aan bod, waarbij steeds weer grote verhalen blijken te schuilen in soms maar kleine objecten. Als je in één klap alle archeologische hoogtepunten van de afgelopen tijd wilt herbeleven en geen zin hebt in de zoveelste lezing, dan mag je de Grote Archeologie Show niet missen. Wees er snel bij, want vol = vol. De sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Houd de website en de sociale mediakanalen van Museum Hoge Woerd in de gaten om op de hoogte te blijven.

Speciaal voor de leden van de AWN is een kortingscode aangemaakt. Met de code GASAWN2023 kunnen wij tickets kopen voor het gereduceerde tarief van €12,50.

www.museumhogewoerd.nl/GAS

2024-02-27 08:41 2024-02-27 08:41 Europe/Amsterdam Grote Archeologieshow Museum Hoge Woerd

Op donderdag 15 juni, op de vooravond van de Nationale Archeologiedagen, vindt in Utrecht de tweede editie plaats van de Grote Archeologie Show: een wervelende waterval van negen flitspresentaties over spraakmakende ontdekkingen in stad en regio Utrecht van het afgelopen jaar. Deze bonte parade van stand-up archeologie wordt verzorgd door bevlogen experts met jarenlange ervaring in Utrechtse […]

matthijs@auxilia.biz