Lood en oud ijzer – Bijeenkomst over uitwisseling en borging van kennis over metaalvondsten

Datum:
Tijd: -

In 2014 vond het congres Grenzen aan Graven plaats bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Daaruit kwam de wens naar voren om jaarlijks een bijeenkomst te organiseren voor professionele- en amateurarcheologen, met als doel ervaringen uit te wisselen en contacten te onderhouden. 

Verschillende omstandigheden maakten het niet mogelijk om in 2015 een tweede congres te organiseren. Op vrijdag 25 maart 2016 gebeurt dat alsnog. De bijeenkomst staat in het teken van inventarisatie van collecties metaalvondsten, het uitwisselen van gegevens en kennis en het vastleggen en beschikbaar stellen hiervan. 

Zet deze dag vast in uw agenda of meldt u aan via dit formulier. Het volledige programma staat binnenkort op deze pagina.

bron: http://cultureelerfgoed.nl/agenda/lood-en-oud-ijzer

 

2016-03-25 12:00 2016-03-25 17:00 Europe/Amsterdam Lood en oud ijzer – Bijeenkomst over uitwisseling en borging van kennis over metaalvondsten

In 2014 vond het congres Grenzen aan Graven plaats bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Daaruit kwam de wens naar voren om jaarlijks een bijeenkomst te organiseren voor professionele- en amateurarcheologen, met als doel ervaringen uit te wisselen en contacten te onderhouden.  Verschillende omstandigheden maakten het niet mogelijk om in 2015 een tweede congres […]

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed matthijs@auxilia.biz