Maand InZicht, netwerkbijeenkomst in Het Nederlands Openluchtmuseum

Datum:
Tijd: -
Meld je nu aan voor de Maand InZicht op 4 april 2019!
Op 4 april 2019 vindt de Maand InZicht plaats (de landelijke inspiratie- en netwerkbijeenkomst). Dit is dé ontmoetingsplek voor historisch Nederland. Laat je tijdens deze dag in Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem inspireren rond het thema Zij/Hij.

Op het programma staan Zij/Hij-deskundigen als historica, presentator en programmamaker Eveline van Rijswijk, die met haar audiovisuele onewomenshow De Première de opmars van vrouwen op het Binnenhof onderzoekt; Maand van de Geschiedenis-essayisten Alma en Marita Mathijsen en stamboomspecialist Harmen Snel. Ook is er  hulp van experts hoe je een podcast maakt en hoe je aan de slag kunt met influencer marketing. De Maand InZicht wordt aan elkaar gepraat door de initiatienemers van F-site, historisch onderzoeksbureau Van Gisteren.

Meld jezelf en je collega’s aan vóór 27 maart!
Aanmelden de Maand InZicht
2019-04-03 22:00 2019-04-03 22:00 Europe/Amsterdam Maand InZicht, netwerkbijeenkomst in Het Nederlands Openluchtmuseum

Meld je nu aan voor de Maand InZicht op 4 april 2019! Op 4 april 2019 vindt de Maand InZicht plaats (de landelijke inspiratie- en netwerkbijeenkomst). Dit is dé ontmoetingsplek voor historisch Nederland. Laat je tijdens deze dag in Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem inspireren rond het thema Zij/Hij. Op het programma staan Zij/Hij-deskundigen als historica, presentator en programmamaker Eveline van Rijswijk, […]

Het Nederlands Openluchtmuseum matthijs@auxilia.biz