Online Symposium door studenten van Saxion over: “Prehistoric Pottery”

Date:
Time: -

Mijn naam is Megan Berkouwer en ik ben een vierdejaars archeologie studente aan de Hogeschool Saxion te Deventer. Door middel van deze mail zou ik u en uw collega’s willen uitnodigen voor het symposium dat wordt georganiseerd door het Smart Solutions Semester cluster Future Education. Het Smart Solutions Semester is een opleidingsmodule waarbij studenten uit verschillende opleidingen samenwerken aan projecten. Het project waar ik en mijn projectgroep aan hebben gewerkt, heet Tutorial Prehistoric Pottery – Online 3D Lectures. Voor dit project hebben wij een (online) platform gecreëerd voor onze client, Peter Jongste. Op dit platform zullen onder andere een database met 3D-modellen van prehistorische potten, educatieve video’s en een prototype van een game te zien zijn. Tijdens het symposium laten wij en de andere projecten onze (voorlopige) resultaten zien.

Het symposium zal een online Teams en Engelstalig evenement zijn. Het vindt plaats op 08-01-2021 van 10.00-12.00u. Tijdens het symposium zullen er drie verschillende presentatie rondes van een halfuur zijn. Alle projecten zullen elke ronde presenteren. Als u of uw collega’s meerdere presentaties willen bijwonen, dan kan dit door die presentaties tijdens een andere ronde bij te wonen. Hieronder staat de algemene planning van het symposium.

10:00 – 10:15 General introduction
10:20 – 10:50 First round of presentations
10:55 – 11:25 Second round of presentations
11:30 – 12:00 Third round of presentations

Aanmelden via: 450357@student.saxion.nl

2021-01-08 09:00 2021-01-08 11:00 Europe/Amsterdam Online Symposium door studenten van Saxion over: “Prehistoric Pottery”

Mijn naam is Megan Berkouwer en ik ben een vierdejaars archeologie studente aan de Hogeschool Saxion te Deventer. Door middel van deze mail zou ik u en uw collega’s willen uitnodigen voor het symposium dat wordt georganiseerd door het Smart Solutions Semester cluster Future Education. Het Smart Solutions Semester is een opleidingsmodule waarbij studenten uit […]

matthijs@auxilia.biz