Open dag archeologische opgraving

Date:
Time: -

Open dag archeologische opgraving – Beleef de geschiedenis!

Deze weken is op bedrijventerrein Stichtsekant een archeologische opgraving aan de gang. Op zaterdag 26 mei kunt u op de open dag zien hoe de archeologen te werk gaan en beleven hoe onze voorouders in de Steentijd leefden! Stadsarcheoloog Willem-Jan Hogestijn vertelt u alles over de werkwijze en het onderzoek. Verder zijn er rondleidingen, demonstraties en workshops waarin u kennismaakt met het leven in de Steentijd geschikt voor jong én oud. Aanmelden voor de open dag is niet nodig. U kunt gewoon langskomen (zie bijlage voor de flyer!)

Locatie: Lijsterweg, bedrijventerrein Stichtsekant, Almere. Zie ook de flyer in de bijlage en onderaan de mail of kijk op onze website: www.almere.nl/erfgoedhuis.

Dag: Zaterdag 26 mei
Prijs: Gratis!
Tijd: 12:00 – 16:00 uur

2018-05-26 10:00 2018-05-26 14:00 Europe/Amsterdam Open dag archeologische opgraving

Open dag archeologische opgraving – Beleef de geschiedenis! Deze weken is op bedrijventerrein Stichtsekant een archeologische opgraving aan de gang. Op zaterdag 26 mei kunt u op de open dag zien hoe de archeologen te werk gaan en beleven hoe onze voorouders in de Steentijd leefden! Stadsarcheoloog Willem-Jan Hogestijn vertelt u alles over de werkwijze […]

Almere matthijs@auxilia.biz