Opening tentoonstelling “40 jaar Mander” en uitreiking Zilveren Speld

Datum:
Tijd: -
Op 23 november a.s. wordt in museum Natura Docet in Denekamp de tentoonstelling “40 jaar Mander” geopend.
In die tentoonstelling vindt u de meest bijzondere vondsten die in de afgelopen 40 jaar op die locatie zijn gedaan bij elkaar. Daaraan heeft onze afdeling ook een belangrijke bijdrage geleverd.
Wat begon met de vondst van één enkele vuistbijl door wat toen nog een amateur-archeoloog was heeft inmiddels een respectabele verzameling vuursteenvondsten opgeleverd uit de tijd dat hier de Neanderthaler rond liep.
AWN Afdeling 19 Twente reikt elke zoveel jaren een Zilveren Speld uit aan personen die zich op één of andere manier bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de archeologie in onze regio.
Ook dat is een niet onbelangrijk onderdeel op de agenda.
Zet 23 november in uw agenda, u bent van harte welkom.
De bijeenkomst begint om 14:00 uur en duurt naar verwachting tot ongeveer 17.00 uur.
2019-11-23 13:00 2019-11-23 16:00 Europe/Amsterdam Opening tentoonstelling “40 jaar Mander” en uitreiking Zilveren Speld

Op 23 november a.s. wordt in museum Natura Docet in Denekamp de tentoonstelling “40 jaar Mander” geopend. In die tentoonstelling vindt u de meest bijzondere vondsten die in de afgelopen 40 jaar op die locatie zijn gedaan bij elkaar. Daaraan heeft onze afdeling ook een belangrijke bijdrage geleverd. Wat begon met de vondst van één […]

matthijs@auxilia.biz