Romeinse kustreis per bus

Datum:
Tijd: -
Wil je meer weten van de Romeinen in Zeeland en de sporen van de Romeinse geschiedenis zien en beleven? Dan is nu je kans. Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Romeinse kust. Het land van Nehalennia’ in het Zeeuws Museum in Middelburg organiseren de Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) en het Zeeuws Museum een busreis door het kustgebied van Zeeland in de Romeinse tijd.
De reis staat onder deskundige leiding van SCEZ-archeologen Robert van Dierendonck en Marc Kocken. Bij voldoende belangstelling vindt de reis plaats op zaterdag 14 april 2018.
De bus vertrekt om 9.30 uur vanaf de Balans in Middelburg (bij ingang Zeeuws Museum); terugkomst in Middelburg met aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling ‘Romeinse kust’ van 17.00 tot 18.00 uur.

 

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten vindt u hier: http://www.scez.nl/1/archeologie/25/archeologie/802/romeinse-kustreis

2018-04-14 07:30 2018-04-14 15:00 Europe/Amsterdam Romeinse kustreis per bus

Wil je meer weten van de Romeinen in Zeeland en de sporen van de Romeinse geschiedenis zien en beleven? Dan is nu je kans. Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Romeinse kust. Het land van Nehalennia’ in het Zeeuws Museum in Middelburg organiseren de Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) en het Zeeuws Museum een busreis door het […]

matthijs@auxilia.biz