Symposium over nieuwe ontwikkelingen in de archeologie

Datum:
Tijd: -

Het programma ziet er als volgt uit.
o    12.30 Inloop met historische lunch, verzorgd door Gerti de Koeijer.
Kosten van de lunch € 7,50, ter plaatse te voldoen. Vooraf opgeven voor deze lunch is noodzakelijk.
o    13.15 Opening symposium door voorzitter AWN Afd. Noord-Holland Noord Ruud Marcus
    13.20 Archeologie en voedselbereiding in de ijzer- en Romeinse tijd door Gerti de Koeijer
    13.40 Experimentele archeologie. Joost Lubbers over het bakken van potten
    14.00 Preview houtonderzoek door Silke Lange
    14.20 Het gebruik van drones in de archeologie door Menno de Boer
    14.40 Vragen en discussie
    15.00 Pauze (+ bezichtiging werkruimte)
    15.20 De nieuwe erfgoedwet en de betekenis daarvan voor vrijwilligers in de archeologie door Michiel Bartels
    15.40 Discussie over de erfgoedwet hopelijk met een lokale wethouder
o    16.00 Afsluiting + borrel
o    16.30 Einde

Het programma staat ook op:
http://www.rag-archeologie.nl/Agenda/Symposium%2013%20mei%202017.htm

Als u deze middag wilt bijwonen, verzoeken wij u vriendelijk u op te geven
via e-mail (info@rag-archeologie.nl) met de vermelding  van
•    uw naam,
•    aantal personen en
•    of u wel of niet wilt deelnemen aan de historische lunch (€ 7,50, per
persoon, op de dag zelf te voldoen).

Het symposium is voor alle belangstellenden gratis toegankelijk; de
historische lunch kost € 7,50)

Het symposium wordt georganiseerd i.s.m.:
AWN Afdeling 2 – Archeologie Land en Water Noord-Holland Noord
AWN Afdeling 3 – Zaanstreek-Waterland en omstreken
AWN Afdeling 4 – Kennemerland

2017-05-13 10:30 2017-05-13 14:00 Europe/Amsterdam Symposium over nieuwe ontwikkelingen in de archeologie

Het programma ziet er als volgt uit. o    12.30 Inloop met historische lunch, verzorgd door Gerti de Koeijer. Kosten van de lunch € 7,50, ter plaatse te voldoen. Vooraf opgeven voor deze lunch is noodzakelijk. o    13.15 Opening symposium door voorzitter AWN Afd. Noord-Holland Noord Ruud Marcus     13.20 Archeologie en voedselbereiding in de ijzer- […]

matthijs@auxilia.biz