Tools voor de toekomst: Netwerkbijeenkomst

Fout: reset de datum.
Tijd: 12:45 - 17:30
Locatie: Sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft
Evenement
UITNODIGING: Tools voor de toekomst
Netwerkbijeenkomst | 13 april, Deelname gratis, maar aanmelden verplicht!


Hoe staat jouw vereniging ervoor anno 2023? Lukt het om actieve vrijwilligers te binden en vinden ook jonge leden hun weg? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen? Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens de netwerkbijeenkomst Tools voor de toekomst.
Kom op 13 april naar het Meisjeshuis in Delft en praat mee over deze thema’s.

Meld je aan
Over deze bijeenkomst:
We gaan in gesprek over thema’s als verjonging, samenwerking en veranderingen in de organisatie. Laat je inspireren, ontmoet collega’s van andere verenigingen en deel je kennis en ervaringen.

Een greep uit het programma:

“Blijf in je bubbel!” door Jobbe Wijnen
Wijnen is archeoloog en zoekt in zijn werk als erfgoedprofessional altijd de grenzen van erfgoed en erfgoedzorg op. Samenwerking en participatie staan daarbij centraal. Hoe kijkt hij naar erfgoed en wat wil hij verenigingen meegeven?

Betekenisgeving, ingang en uitgang voor professionalisering, verbreding en verjonging door Harry ter Braak, voorzitter van historische vereniging Delfia Batavorum.
Hoe blijf je als historische vereniging relevant en hoe neem je je vrijwilligers en leden mee in dit proces? Harry ter Braak vertelt over het ontwikkeltraject bij Delfia Batavorum.

Erfgoed & Jongeren
Veel verenigingen vinden het een uitdaging om jongeren te bereiken en te betrekken. Maar jongeren die aan de slag willen met erfgoed zijn er wel degelijk. In twee korte presentaties van tien minuten delen vier jongeren hun perspectief en visie.

Panelgesprek met alle sprekers en dagvoorzitter Marielle Hendriks

Doorpraatronde
Schuif aan bij één van de tafels om verder van gedachten te wisselen: samenwerking & participatie, organisatieverandering en erfgoed & jongeren.

Aan het einde van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om na te praten en te netwerken tijdens de borrel.
2024-04-15 08:55 2024-04-15 08:55 Europe/Amsterdam Tools voor de toekomst: Netwerkbijeenkomst

UITNODIGING: Tools voor de toekomstNetwerkbijeenkomst | 13 april, Deelname gratis, maar aanmelden verplicht! Hoe staat jouw vereniging ervoor anno 2023? Lukt het om actieve vrijwilligers te binden en vinden ook jonge leden hun weg? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen? Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens de netwerkbijeenkomst Tools voor de toekomst. Kom op […]

matthijs@auxilia.biz