Uitnodiging voor openbare discussie 3D-app Matilo

Datum:
Tijd: -

Stichting Mooi Matilo en The Missing Link nodigen u uit voor een openbare vergadering en discussie.

TimeTravel Leiden Matilo

Het Romeinse castellum Matilo is tussen de wijken Meerburg en Roomburg weer zichtbaar gemaakt door de omwalling en poorten te reconstrueren. Als volgende stap maakt bureau The Missing Link nu een digitaal 3D-model van het hele castellum, te bekijken met smartphone of tablet. Het is onderdeel van een serie apps om de Romeinse Limes in Zuid-Holland beter zichtbaar en beleefbaar te maken en wordt mogelijk gemaakt met hulp van de provincie Zuid-Holland en de gemeente Leiden. Gratis te downloaden voorbeelden zijn TimeTravel Zwammerdam en Katwijk Brittenburg.

We komen op woensdag 26 oktober bij elkaar met een groepje deskundigen om te bespreken hoe de reconstructie eruit komt te zien en welke onderwerpen en thema’s in de app aan bod komen. Graag nodigen we geïnteresseerde bewoners en liefhebbers uit om met ons mee te denken en te praten over het weer zichtbaar maken van het Romeinse verleden op deze plek.

De bijeenkomst wordt geleid door Tom Hazenberg en Olav Reijers.

Datum: 26 oktober 2016

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Plaats: Buurtcentrum Matilo, Zaanstraat 126, 2314 XH Leiden

Graag aanmelden via info@ParkMatilo.nl (Tom Hazenberg)

 

2016-10-26 13:00 2016-10-26 15:00 Europe/Amsterdam Uitnodiging voor openbare discussie 3D-app Matilo

Stichting Mooi Matilo en The Missing Link nodigen u uit voor een openbare vergadering en discussie. TimeTravel Leiden Matilo Het Romeinse castellum Matilo is tussen de wijken Meerburg en Roomburg weer zichtbaar gemaakt door de omwalling en poorten te reconstrueren. Als volgende stap maakt bureau The Missing Link nu een digitaal 3D-model van het hele […]

Zaanstraat 126 matthijs@auxilia.biz