Van WOII tot Caesar, archeologie van oorlog en conflict in Brabant

Date:
Time: -

Het NBAG organiseert samen met Brabants Heem de archeologische voorjaarsstudiedag op zondag 3 april 2016. Het thema van de studiedag is: Van WOII tot Caesar, Archeologie van Oorlog en Conflict in Brabant.

Conflicten zijn van alle tijden! Daarentegen staat het archeologisch onderzoek naar schansen uit de Tachtigjarige Oorlog, vestingwerken uit de late middeleeuwen en slagvelden uit verschillende perioden nog in de kinderschoenen. Daar komt echter langzamerhand verandering in en dus is de 69e studiedag van de NBAG gewijd aan Conflictarcheologie. Meer informatie is te vinden in de uitnodiging.
Aanmelden kan met dit formulier.

 

2016-04-03 08:00 2016-04-03 14:15 Europe/Amsterdam Van WOII tot Caesar, archeologie van oorlog en conflict in Brabant

Het NBAG organiseert samen met Brabants Heem de archeologische voorjaarsstudiedag op zondag 3 april 2016. Het thema van de studiedag is: Van WOII tot Caesar, Archeologie van Oorlog en Conflict in Brabant. Conflicten zijn van alle tijden! Daarentegen staat het archeologisch onderzoek naar schansen uit de Tachtigjarige Oorlog, vestingwerken uit de late middeleeuwen en slagvelden uit verschillende perioden nog […]

Café-zaal 't Vrijthof matthijs@auxilia.biz