Informatiemiddag Erfgoedwet

Voor professionals die te maken krijgen met de Erfgoedwet organiseert het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een informatiemiddag over de Erfgoedwet. In het najaar van 2015 was deze ook al gepland, maar werd geannuleerd vanwege het lopende parlementaire proces. De bijeenkomst wordt nu opnieuw drie keer georganiseerd en vindt plaats op de volgende data: 8 april, 11 mei en 17 juni.

Tijdens de bijeenkomst wordt u door de betrokken medewerkers van de Directie Erfgoed en Kunsten, de Erfgoedinspectie en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, allen van het Ministerie van OCW, bijgepraat over de diverse onderdelen van de Erfgoedwet en de veranderingen ten opzichte van de huidige situatie.

Programma

De middag begint om 12.00 uur met koffie en thee. Om 12.30 uur start het plenaire programma. Daarna kunt u deelnemen aan een drietal lezingen over musea & collecties, monumenten of archeologie waar uiteraard ook ruimte is voor het stellen van vragen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje.

Aanmelden

U kunt zich hieronder aanmelden voor één van de drie informatiemiddagen (de inhoud is steeds hetzelfde) en in het formulier aangeven welke lezingen u wilt bijwonen.

Locatie

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Smallepad 5, 3811 MG Amersfoort

Route en parkeermogelijkheden

 

bron: http://cultureelerfgoed.nl/agenda/informatiemiddag-erfgoedwet

 

Post a comment